Desperat

Var finns alla snygga killar? Seriöst.
Jag tror jag har letat överallt, men ingen vill. What's wrong liksom??

Kontaktannons:

Söt blond tjej söker lång, muskulös, snygg kille för lite roliga påhitt (nej jag behöver inte fler kompisar) RING MIG???

suck, nej jag är inte desperat.

Jag saknar Irland

Hej där.

Ja, ni ser hur bra det gick med designen och allt på min lilla sida.. Jag är alltså tillbaka i Sverige nu för allmän vetskap. Hej och hå!


Livet är helt okej. Jag har fyllt 20, fick en überfin laptop som jag försöker nöta sönder i förtid. Sen fick jag en del flytta-hemifrån-prylar. Sånt är bra att ha, inför framtiden liksom.


Ja what else is there to say?


Jag är trött, jag har segat så sjukt mycket att jag itne sökt jobb än. Vilket jag borde gjort ages ago. Allt beror på att det är så himla jobbigt att fixa till CVn. Men jag SKA. Jag ska verkligen jobba på det. Snart. Funderar på att söka jobb på fritidsresor eller nåt, skulle väl vara kul att vara guide. Borde kanske skriva in i mitt CV att jag halvjobbat som guide i gammelstads kyrkby när jag gick i 8an eller nåt. Kanske.

Jag är alltså hemma och har INGENTING att göra. Jag bara är här och gör ingenting alls. Sover bort en stor del av dagarna och sen kollar jag på TV eller slappar. Jag borde iaf ta mig tid och läsa en bok, på engelska. Det var jag ju ändå relativt bra på på Irland. Irland var bra.

Jag trodde ju inte jag skulle säga det men.... jag saknar irland.

då var det sagt.



Jag ska fixa en ny kategori eller whatever. Så man kan börja från scratch utan att behöva se de gamla inläggen ligga och skräpa. Jag ska komma underfund med vad som verkar bra lite senare.

Nu ska jag gå och lägga mig.
God natt....